24 juni 2024 | 1 min.

Ronde tafel Energy Transition Infrastructure

De Europese markt voor hernieuwbare energie zal in 2030 naar schatting een omvang hebben van meer dan €1.000 miljard. Dat biedt kansen voor beleggers.

Tijdens de ronde tafel Energy Transition Infrastructure van Financial Investigator werden de kansen en uitdagingen, de risico’s en het te verwachten rendement van investeringen in de energietransitie besproken. Bart van Merriënboer, senior portfolio analist bij a.s.r. real assets investment partners was bij deze ronde tafel aanwezig.

Disclaimer

Dit is een publicitaire mededeling bestemd voor professionele beleggers. Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen. Behaalde resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Bij het maken van beleggingsbeslissingen moet rekening worden gehouden met alle kenmerken en doelstellingen van het beleggingsproduct, zoals beschreven in het prospectus van het beleggingsproduct. a.s.r. real assets investment partners is een handelsnaam van ASR Real Estate B.V. en is opgenomen in het register van de AFM. Meer informatie over beleggingsdienstverlening van a.s.r. real assets investment partners vindt u hier: asrinvestmentpartners.nl/diensten. Dit bericht is zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie in dit bericht niet volledig of niet volledig juist is. Aansprakelijkheid als gevolg van deze publicitaire mededeling wordt niet aanvaard.

Ga naar overige disclaimers