Investeren in real assets: we know how

Waarde creëren doen we samen

We laten onze kennis en ervaring in real assets voor institutionele beleggers werken. We schetsen investeringsperspectieven en maken aannames expliciet. We praten onze klanten bij over wat actueel is en kan gaan spelen. Dat maakt het verschil. Tussen een beleggingsportefeuille samenstellen en écht waarde creëren.

Real assets doen ertoe

Dit is de tijd van bijdragen aan een leefbare en werkbare samenleving. Voor nu en voor iedereen na ons. We kiezen daarom graag voor duurzame investeringen.

Aantrekkelijke en toekomstbestendige investeringsmogelijkheden

Real assets zijn van onschatbare waarde. Ze dragen direct bij aan ons leven en onze economie. Denk aan woningen, winkelcentra en zorgvastgoed. Wegen, spoorlijnen, energiecentrales, wind- en zonneparken en glasvezelnetwerken.

Omdat real assets zo essentieel zijn in ons dagelijks leven, bieden ze interessante en toekomstbestendige investeringsmogelijkheden. Met een stabiel rendement. Uitermate geschikt voor institutionele beleggers als pensioenfondsen, verzekeraars, family offices en wealth managers die vermogen over de lange termijn willen laten renderen. En daarbij bewust kiezen voor duurzame investeringen.

Er is geen plan(eet) B

Beleggen in de groenste gebouwen en hernieuwbare energie? Of in proposities waarmee positieve sociale of maatschappelijke impact wordt gegenereerd? Dan geeft u meteen de boodschap af dat u de wereld wilt helpen. Net als wij. We letten zelf ook op het milieu, mens en maatschappij en goed bestuur. Daar mag u ons als onderdeel van a.s.r. altijd op aanspreken.

Zo gaan we aan de slag

  • Na inventarisatie van wensen en eisen stellen we een strategisch beleggingsplan op.
  • We traceren en selecteren real asset beleggingen die op de lange termijn stabiel rendement opleveren en bijdragen aan gestelde doelen.
  • Zo bouwen we aan een bestaande of nieuwe portefeuille waarvoor we beleggingen actief volgen en prestaties en risico’s rapporteren. Zodat doordachte beslissingen worden genomen.

Wereldwijd voet aan de grond

a.s.r. real assets investment partners heeft een groot internationaal netwerk en werkt samen met partners en brancheorganisaties in Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific. Die grensverleggende samenwerking geeft direct toegang tot kennis over de laatste marktontwikkelingen, investeringsmogelijkheden en specifieke regels per land. Met onze partners hebben we samen een schat aan expertise die we voor onze klanten laten werken.