Implementatie en beheer

Optimale beleggingsportefeuille

Wij streven altijd naar de meest optimale beleggingsportefeuille. Waarbij onze beleggingsspecialisten alle onderdelen van vermogensbeheer overzien. We implementeren beleggingsstrategieën en hebben wereldwijd toegang tot eersteklas beleggingen. De dagelijkse beheeractiviteiten nemen we graag uit handen.

Portefeuilles samenstellen

Met ons grote internationale netwerk vinden we de beste real assets beleggingen. We schetsen investeringsperspectieven en maken aannames expliciet. Omdat we beseffen dat onze klanten beleggen met geld van anderen en investeringen moeten verantwoorden.

Proactief portfolio management

Rendeert de portefeuille nog zoals verwacht? En past de investering nog steeds bij de doelstellingen? Met hold-sell analyses maken we dat inzichtelijk. Dan kan het ook zijn dat we de suggestie doen om een andere koers uit te zetten. We brengen graag nieuwe investeringsmogelijkheden in beeld.

Controle over portefeuilles

Onze ESG-analyses toetsen of portefeuilles en beleggingen nog aan ESG-beleid voldoen. We houden ook andere ontwikkelingen in de gaten en voeren de dagelijkse beheeractiviteiten uit waardoor we grip hebben op de beleggingen. Zo geven we houvast in een wereld die nooit stilstaat en ook draait om strakke processen, wetten en regels.