Drukke oversteekplaats van voetgangers in Tokio met kleurrijke gebouwen op de achtergrond

Research

Helder inzicht helpt doordachte keuzes maken

De wereldwijde real assets markten kennen en blijven verkennen geeft richting aan de strategie, selectie en monitoring van portefeuilles. Gedegen onderzoek stelt ons in staat om kansen en risico’s te signaleren en proactief te delen. Inzichten die helpen om toekomstbestendige portefeuilles te bouwen en gefundeerde keuzes te maken.

Waarom investeren in real assets

  • Investeringen in real assets zoals vastgoed en infrastructuur bieden een stabiel en aantrekkelijk dividendrendement en bescherming tegen inflatie.
  • Investeringen in real assets (naast bijvoorbeeld aandelen, staats- en bedrijfsobligaties) zorgen voor diversificatie binnen beleggingsportefeuilles. Dat helpt risico’s spreiden en zorgt voor een evenwichtige balans in portfolio’s.
  • Real assets zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de wereldwijde CO2-uitstoot. Met de juiste ESG-strategie draagt een investering actief bij aan het vergroten van duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Potentieel benutten en risico’s voor zijn

Voor een toekomstbestendige beleggingsportefeuille is inzicht in langetermijntrends cruciaal. Daarom verdiepen we ons in macro-economische ontwikkelingen en marktbewegingen. En onderzoeken we de impact ervan op beleggingsportefeuilles. Zo benutten we opwaarts potentieel en streven we ernaar om investeringen te beschermen tegen neerwaartse risico’s.

We helpen vooruitkijken en rapporteren

Research vormt de stevige rode draad in alles wat we doen. Bij de investeringsstrategieën die we ontwikkelen en bij de samenstelling, monitoring en het beheer van portefeuilles. Met geavanceerde systemen en tools vinden we de beste investeringen en voeren we performance analyses uit. Inzichten die we proactief periodiek delen en meenemen in rapportages.